021.9599

Notifica aici dauna RCA sau CASCO

Eficienta maxima intrucat suntem companie partenera Asirom si facem parte din grupul Vienna Insurance Group.

b3lineicon|b3icon-success||Success

Fara deplasari

Constatare electronica
 
b3lineicon|b3icon-clock||Clock

Rapiditate

Plata rapida in 3 zile
 
b3lineicon|b3icon-files-text||Files Text

Calitate

Reparatie de calitate in retea parteneri
b3lineicon|b3icon-bulb||Bulb

Promptitudine

Tractare de la momentul evenimentului

Agenti activi

Puncte de constatare

Inspectori autorizati

De ce sa notifici dauna acum, aici

  • Te programam in cel mai scurt timp de la notificarea daunei
  • Primesti plata rapid, in doar 3 zile
  • Eficienta maxima intrucat suntem companie partenera Asirom si facem parte din grupul de companii Vienna Insurance Group
  • Servicii de asistenta rutiera incluse
  • Disponibilitate continua

Despre Global Assistance

Sub marca Global Assistance, oferim servicii de asistenta clientilor nostri din cinci tari ale Uniunii Europene: in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria si Romania. Prezenta internaționala a grupului de asistenta globala si cooperarea cu un grup select de furnizori de servicii tehnice si medicale ne permit sa oferim asistenta imediata in intreaga Europa si asistenta medicala in toate tarile din intreaga lume.

Constatare daune Asirom – Global Assistance

La 30 de ani de la infiintare, compania Asirom ramane una dintre cele mai populare societati de acest fel, in randul romanilor. Asirom are in oferta sa variante avantajoase de asigurare auto, asigurare de viata, asigurare de sanatate, asigurare pentru locuinta si asigurare de calatorie. In cazul in care ai de recuperat daune Asirom, exista o serie de proceduri pe care trebuie sa le respecti in asa fel incat lucrurile sa se rezolve rapid si sigur. La fel ca Asirom, si Global Assist face parte din Vienna Insurance Group. Cele doua companii colaboreaza de foarte mult timp in mod eficient, bazandu-se pe incredere si pe servicii de top oferite clientilor.

Daca te intrebi cine te poate ajuta sa rezolvi rapid si sigur dauna Asirom, raspunsul este unul simplu: Global Assist. Iti oferim servicii de constatare Asirom si asistenta de top, indiferent de tipul de asigurare pe care il ai. Ne putem adapta la diferite situatii si iti oferm suport 24/7.

Cum te ajutam sa rezolvi daune Asirom

Atunci cand esti clientul unei societati de asigurari, ai nevoie de suportul unei companii specializate in intermedierea relatiilor dintre aceasta societate si clientii sai. Doar cu ajutorul celor mai buni experti din domeniu poti fi sigur ca te vei bucura de beneficiile prevazute in contractul de asigurare. Iti oferim suport si asistenta atunci cand ai asigurare Asirom:

Pentru casa – in cazul aparitiei unei daune Asirom la tine acasa, ai nevoie de sprijin imediat pentru a remedia problema. Noi ne ocupam sa iti gasim cea mai buna asistenta tehnica din partea profesionistilor de care ai nevoie. De asemenea, te indreptam in directia potrivita in asa fel incat sa ai certitudinea ca toate cheltuielile cu daunele sunt acoperite de polita de asigurare;

De calatorie – si in situatia in care te afli departe de casa si ai o dauna Asirom, la noi trebuie sa apelezi pentru a fi sigur ca beneficiezi de sprijin imediat si de tot suportul in vederea rezolvarii cu brio a situatiei in care esti implicat;

De sanatate – iti oferim suport si pentru atunci cand ai probleme de sanatate si esti asigurat Asirom. Te punem in contact cu cei mai buni si empatici experti din domeniul sanatatii, in cazul bolilor si accidentelor.

Auto – majoritatea clientilor Asirom sunt persoane care incheie contracte de asigurare pentru masina personala. Conditiile si preturile oferite de Asirom sunt printre cele mai avantajoase din Romania, iar acoperirea daunelor este realizata in conditii accesibile pentru clienti. Insa atunci cand autoturismul tau sufera daune Asirom, exista posibilitatea sa se impuna interventia unor specialisti care sa te ajute rapid sa scapi de probleme. Indiferent de tipul masinii tale, de ora la care ai probleme si de locul in care te afli, iti oferim suport si te putem ajuta cu informatii si servicii de calitate superioara.

Global Assistance este cel mai bun partener pe care il poti avea atunci cand te confrunti cu daune Asirom. Iti oferim sprijin imediat si interventii in orice loc, la orice ora, dar si suport in vederea alegerii celor mai bune cai catre decontarea daunelor, asa cum prevad politele de asigurare. Apeleaza la noi cu incredere, deoarece suntem aici pentru tine timp de 24 de ore pe zi, 7 zile din 7. Dispunem de acoperire internationala si de 20 de operatori gata sa te ajute in orice situatie.