021.9669

Notifica aici dauna RCA sau CASCO

Eficienta maxima intrucat suntem companie partenera Omniasig si facem parte din grupul Vienna Insurance Group.

b3lineicon|b3icon-success||Success

Fara deplasari

Constatare electronica
 
b3lineicon|b3icon-clock||Clock

Rapiditate

Plata rapida in 3 zile
 
b3lineicon|b3icon-files-text||Files Text

Calitate

Reparatie de calitate in retea parteneri
b3lineicon|b3icon-bulb||Bulb

Promptitudine

Tractare de la momentul evenimentului

Agenti activi

Puncte de constatare

Inspectori autorizati

De ce sa notifici dauna acum, aici

  • Te programam in cel mai scurt timp de la notificarea daunei
  • Primesti plata rapid, in doar 3 zile
  • Eficienta maxima intrucat suntem companie partenera Omniasig si facem parte din grupul de companii Vienna Insurance Group
  • Servicii de asistenta rutiera incluse
  • Disponibilitate continua

Despre Global Assistance

Sub marca Global Assistance, oferim servicii de asistenta clientilor nostri din cinci tari ale Uniunii Europene: in Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria si Romania. Prezenta internaționala a grupului de asistenta globala si cooperarea cu un grup select de furnizori de servicii tehnice si medicale ne permit sa oferim asistenta imediata in intreaga Europa si asistenta medicala in toate tarile din intreaga lume.

Constatare Omniasig daune – Global Assistance

Vienna Insurance Group este o companie de asigurari care detine in portofoliul sau mai multe entitati ce activeaza pe piata din Romania. Printre aceste entitati se numara si Omniasig, un partener de incredere al tuturor romanilor care au vrut sa beneficieze de asigurari cu preturi bune si servicii de calitate. Omniasig activeaza pe piata romaneasca inca de la inceputul anilor `90 si iti ofera asigurari de orice fel, la tarife excelente. 

Global Assistance, asemeni Omniasig, este parte din Vienna Insurance Group. Colaboram indeaproape cu toti partenerii si colegii nostri si te putem ajuta sa rezolvi dosarul de constatare Omniasig daune in cel mai scurt timp. Iti oferim asistenta imediata, indiferent de natura problemei pe care o ai, dar si suport in vederea avizarii de daune Omniasig in cele mai avantajoase conditii pentru tine.

Noi suntem cei la care poti apela ori de cate ori te confrunti cu probleme. Iti oferim suport la nivel international si asistenta non-stop, in orice loc te-ai afla. Daca ai asigurare Omniasig, dauna va fi remediata rapid cu Global Assistance. Beneficiezi de garantia unui suport complet si oferit in cel mai scurt timp posibil. 

Iata care sunt beneficiile pe care le obtii daca alegi serviciile pe care le oferim in cazul in care trebuie sa apelezi la departamentul Omniasig daune:

Ajutor de la un partener Omniasig. Suntem o companie care face parte din acelasi grup de asigurari si cunoastem in detaliu toate procedurile si metodele de lucru ale Omniasig. Astfel, vom putea sa te ajutam sa te orientezi in mod corect pentru a acoperi eficient orice detaliu din dosarul Omniasig dauna.

Acoperire internationala. Daca beneficiezi de asigurare de calatorie Omniasig si nu te afli pe teritoriul Romaniei, nu trebuie sa iti faci griji. Suntem o companie extinsa la nivel international si putem interveni oriunde. Oferim de foarte mult timp servicii internationale de asistenta, asa ca experienta ne recomanda;

Preturi competitive. Ca in cazul politei de asigurare care te acopera in caz de Omniasig daune, si serviciile noastre beneficiaza de preturi excelente, prin comparatie cu standardul pietei de furnizare de servicii de asistenta globala;

Timp de interventie scurt. Cu Global Assistance ai garantia unor indicatori SLA ridicati. Iti asiguram asistenta non-stop si interventii imediate din partea expertilor care ne sunt colaboratori;

Inregistrarea imediata a daunelor. Daca ai o asigurare auto, este foarte important sa o avizezi imediat si sa incepi sa pui la punct dosarul de constatare Omniasig daune. Astfel te asiguri ca iti recuperezi cheltuielile cu reparatiile din partea companiei de asigurare. Noi te ajutam sa pui la punct dosarul de constatare, dar si sa gasesti service-ul potrivit pentru a repara masina in conditii bune si conforme cu prevederile din polita de asigurare. Astfel, ai garantia ca iti decontezi costurile si ca beneficiezi de servicii de calitate.

La Global Assistance beneficiezi de cele mai bune servicii de asistenta si suport pe care le poti accesa imediat dupa ce s-au produs incidentele care au provocat daunele Omniasig. Te asiguram de suport non-stop, asistenta de calitate si consultanta pentru a-ti recupera costurile in termen rapid.

Alege profesionalismul si calitatea serviciilor garantate de cei 20 de operatori disponibili non-stop!